Radyo Gar 2. yaşını ‘Gargara Bistro and More’dan canlı yayınla kutladı

Kurulduğu günden itibaren büyük beğeni ile dinlenen Radyo Gar, 2. yılını stüdyo dışında yaptıkları canlı yayınla kutladı.

Belçika’nın başkenti Brüksel’den yayın yapan Radyo Gar 2. yaşını kutladı.

Kurulduğu günden itibaren büyük beğeni ile dinlenen Radyo Gar, 2. yılını stüdyo dışında yaptıkları canlı yayınla kutladı.

“Dünyaya açılan en eğlenceli Türk radyosu” sloganıyla yayın hayatına başlayan Radyo Gar, 2. yılını 2 saatlik kutlama ile gerçekleştirdi.

Gargara Bistro and More’da yapılan canlı yayın kutlamasında “İkisi Bir Arada” programcılarından sanatçı Burak Arslan ile klarnet ustası Ali Tata sahne aldı. Kutlama DJ Şahin’in performansıyla büyük beğeni topladı.

Radyo Gar kurucusu Zana Eminli Acar, “Arkadaşlarım ve dinleyicilerimizle hep birlikte 2. kuruluş yıl dönümüzü kutlamanın onurunu yaşadık. Radyo Gar’a destek veren başta dinleyicilerimiz olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Radyo Gar programcıları “Fikret Aydemir ile 8. Gün”ün yapımcısı gazeteci/yazar Fikret Aydemir, “MegaMix” programından Ümit Şahin, “Frekans” sunucusu Kübra Özgüvenç, İstanbul’dan yayın yapan “İki Yaka”nın Ferhan Metin ve Bursa’dan yayın yapan “Na-mütnai Muhabbet”in programcısı Mahmut Uçakcan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Kutlamada, seçkin davetli topluluğu canlı yayını izleme olanağı buldu.