05

ABD'de çift dal yapan Eygi, kendini Filistin'e desteğe adadı

Washington Üniversitesinde hem psikoloji hem de Orta Doğu Dilleri'nde çift dal yapan Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi, İsrail'in işgaline karşı Filistin'e destek vermek için gittiği Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürüldü.

Detay
05

'30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN'

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Yürüyüşü: Tarihi ve Anlamı

Detay
05

DİKKAT! İRAN BAHANESİYLE ÜLKEMİZ DÖRT BİR TARAFTAN KUŞATILIYOR...

Kıbrıs Adası'nın güneyinde Batılı ülkelerin artan askeri varlığı tartışılıyor. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) limanlarına yanaşan başta ABD ve İngiltere amfibi hücum gemileri olmak üzere yabancı askeri varlığının son dönemdeki hızlı artışı dikkat çekiyor.

Detay
05

Ülke genelinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor, Geçmiş Olsun Türkiyem...

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Bolu ve Karabük'te çıkan orman ve kırsal yangınlarına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Detay
05

Gök Vatan'ın yeni oyuncusu: Çelik Kubbe

Türkiye'nin kapsamlı hava savunma sistemi için kritik adım geldi. Savunma Sanayii İcra Komitesi, ‘Çelik Kubbe’ sistemini karara bağladı. En alttan başlayıp en uzun menzile kadar ağ merkezli ve yapay zeka destekli bir kalkan sağlayacak bu yapı Gök Vatan’da kuş uçurtmayacak.

Detay
05

Ortadoğu Üzerine Yorum Yapan Objektif ve Vicdanlı Akademisyen: Dr. Hazar VURAL JANE

Son dönemlerde özellikle Ortadoğu üzerine Uzman olan olayları sağduyulu objektif ve Vicdanlı yorumlarıyla göz dolduran Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Akademisyen Dr. Hazar Vural Jane toplum tarafından takdirle izlenmekte. Televizyon programcılarının peşinden koştuğu Akademisyen yorumlarıyla Siyonist algıların ötesinde Vicdanlı, mantıklı yorumlarıyla gönülleri fethetmekte. Tebrikler Sayın Dr. hazar Vural jane.

Detay
05

Ankara'da yolcu otobüsünün köprü ayağına çarptığı kazada 9 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Detay
05

Türkiye, İsrail makamlarının açıklamalarıyla ilgiyi tepkisini İsrailli diplomatlara iletiyor

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımın ardından Türkiye'nin tepkisinin, İsrail'in Türkiye'de görevli diplomatik yetkililerine iletilmekte olduğu öğrenildi.

Detay
05

Türkiye'de, Şehit Heniyye için milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehadeti sebebiyle bugün bir günlük milli yas ilan edildiğini bildirdi.

Detay
05

YTB’NİN YURT DIŞI VATANDAŞ BURSLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

YTB tarafından yurt dışında yaşayan vatandaşların başarılı çalışmalarını desteklemek ve vatandaşların sorunlarına çözüm olacak projelere katkı sunmak amacıyla farklı alanlarda ilan edilen burs programlarına başvurular başladı.

Detay
05

LÖSEV İYİLİKLER TIRI DEPREM BÖLGESİNDE...

Lösemi ve kanser ile mücadele eden ailelere yardım ulaştırmak amacıyla deprem bölgesine doğru yola çıkan İyilikler Tırı Malatya, Elazığ, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş’daki illeri dolaşacak. İyilikler Tırı, deprem bölgesindeki diğer illerde yaşayan lösemi ve kanser hastalarına da yardımlarını ulaştıracak.

Detay
05

ŞİFA KAYNAĞI TUZLUCA TUZ MAĞARALARI...

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde yer alan tuz mağarası, havaların ısınması ile yeni sezonda yerli ve yabancı ziyaretçilerini bekliyor.

Detay
05

FETÖ'nün darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti.

Detay
05

Atatürk'ün emriyle cephede bir Türk kadını olan: Üsteğmen Fatma Seher Erden'i rahmetle anıyoruz

Milli Mücadele'nin kadın kahramanlarından, cesaretiyle tanınan "Kara Fatma" lakaplı, Fatma Seher Erden, vefatının 69.cu yıl dönümünde hayırla yad edildi.

Detay
05

Calido Maris Hotel’in Başarılı Genel Müdürü Rıza Hakan Toksöz: “Misafirlerimizi Memnun Etmek En Büyük Arzumuzdur”

Güzel memleketimizin en gözde turistik şehirlerinden olan Antalya’nın Manavgat ve Alanya ilçeleri arasında hizmet veren Calido Maris Hotel Genel Müdürü Rıza Hakan Toksöz: “Misafirlerimizi memnun etmek en büyük arzumuzdur” dedi.

Detay