SURİYELİ CAMİİ İMAMLARI VE HATİPLERDEN ESAD'A TAM DESTEK

Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad dün yurt genelindeki cami imamları ve hatiplerinden bir mektup teslim aldı.

Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad dün yurt genelindeki cami imamları ve hatiplerinden bir mektup teslim aldı.

‘Sayın mümin lider Cumhurbaşkanı el Esad; yüce Allah sizleri milletin ve vatanın hayrına muvaffak etsin..’ ibaresiyle başlayan mektupta imam ve hatipler; el Esad’ın daveti üzerine geçen Cuma günü yurt genelinde yapılan yağmur duasının yüce Allah tarafından kabul edildiğine dikkat çekildi.

El Esad’ın çağrısı üzerine yurt genelinde halk kitlelerinin yoğun bir ilgiyle duaya katıldıklarının ifade edildiği mektupta, kitlelerin yağmur ve Suriye'nin zaferi için dua ettikleri kaydedildi.

Cami imamları ve hatipleri halkın yağmur dualarının kabul edilmesinin zafer dualarının da kabul edilmesinin müjdeleyicisi olduğuna dikkat çekti. Yüce Allah’ın Suriye ve halkı üzerinden bela ve tüm kötülükleri kaldırması temennilerini ifade eden Cami imamları ve hatipleri; Suriye'nin mümin ve bilgeli el Esad’ın yönetiminde parlak bir geleceğe taşınması dileklerinde bulundu.

Cami imamları ve hatipleri Kuran-ı Kerim’den ayetler geçtikleri mektupta yüce Allah’ın duaların mucibi olduğuna dikkat çekerek, zafer, sevinç ve refahın Suriye ve halkına yakın olması dualarında bulundu.