‘TUZLUCA TV’ TELEVİZYON PROGRAM YAPIMCISI ‘KEMAL ÇAKMAK’ BAŞARILARIYLA GÜNDEM OLMAYA DEVAM EDİYOR

Aslen Tuzlucalı olan ve Belçika ve Avrupa’nın Başkenti Brüksel’de ‘Belçika Aydın Haber’ Genel Yayın Yönetmeni 36 yıllık Gazeteci Celil Gündoğdu, ‘Tuzluca Tv’ kurucusu hemşerisi ve meslektaşı ‘Kemal Çakmak’ hakkında şu ifadeleri kullandı:

Aslen Tuzlucalı olan ve Belçika ve Avrupa’nın Başkenti Brüksel’de ‘Belçika Aydın Haber’ Genel Yayın Yönetmeni 36 yıllık Gazeteci Celil Gündoğdu, ‘Tuzluca Tv’ kurucusu hemşerisi ve meslektaşı ‘Kemal Çakmak’ hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Doğu Anadolu’muzda bulunan ‘Yeşil Iğdır’ İli’nin, Tuz Mağaralarıyla tanınan şirin ilçesi olan Tuzluca’mız ile ilgili canlı yayınlar, bağlantılar yapan ‘Tuzluca Tv’ kurucusu ve Basın mensubu olan ‘Kemal Çakmak, ilçemizin sesi olarak bilinmekte.

Başarılı canlı yayınları, röportajlarıyla güzel ilçemizi dünya ya tanıtan, ilçe dışındaki Tuzlucalıları ‘Tuzluca Tv’ Platformu’nda buluşturan değerli meslektaşımız Çakmak, tüm Tuzlucalıların yakından tanıdığı sevilen, vatansever bir şahsiyettir. Kendisiyle ben de birkaç defa bağlantı kurarak, hemşerilerimizle selamlaşmıştık.

Basın mensubu Çakmak, Özellikle gurbette bulunan Tuzlucalıların yakından takip ettiği ‘Tuzluca Tv’ de şirin ilçemizin, coğrafi, görsel zenginliklerini, özellikle de ‘Tuz mağaralarının otantik görsellerini ve burada yapılan etkinliklerin dünya ya yansıtılması bakımından çok önemli bir misyonu gerçekleştirmektedir.

Çok değerli kardeşimiz Çakmak,  ‘İnternet Televizyonculuğu’ üzerinden çok başarılı bir şekilde yayınlar yaparak, İlçemizin coğrafi, sosyal, kültürel yapısını çalışmalarıyla Dünya ya tanıtmakta. ‘Belçika Aydın Haber’ olarak kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bir Tuzlucalı olarak kendisinden ve çalışmalarından gurur duyuyoruz” dedi.

KENDİ DİLİNDEN ‘KEMAL ÇAKMAK KİMDİR’?

Ben, 1974 Tuzluca aşağı mahalle doğumluyum.

Çocukluğumudan beri gazete küpürleri ile başlayan koleksiyonum, daha sonra vhs video kayıt ve cd'lerle devam eden yayınlarım ilerledikçe medya merakım artık hizmete dönüşüyor hem ben hem de Tuzlucalılar bu yayınlarımdan mutlu ve memnun oluyorlardı.

İlçemizin adıyla kurmuş olduğum ‘Tuzluca Tv’ ile artık You Tube ve Facebook üzerinden halkımıza medya hizmeti veriyor olmanın mutluluğuyla, amatörlükten, profesyonelliğe doğru gelmenin heyecanı içerisindeyim.

Yayınlarımızla Şirin ilçemiz Tuzluca’mızın tarihi, turistik, doğa güzelliklerini ve vefakar halkımızın sosyal ve kültürel yaşantılarından kesitler sunarak, ilçemizi tanıtıyorum.

Bireysel gayretlerimle spiker başlayıp, kısıtlı imkanlarla oluşturduğum ‘Tuzluca Tv’ olarak yaptığım yayınlar, bu gün hem ilçemizden hem de ilçe dışı ülkemiz başta olmak üzere Yurtdışından on binlerce izleyicinin olması beni son derece mutlu kılıyor. Tüm çalışmalarıma ve yayınlarımıza ilgi gösteren Tüm Resmi kurumlarımıza ve Tuzluca’lı hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Dört yıldan beri birkaç kişinin izlediği sosyal medya yayınlarımızın bugün on binlere ulaşması yaptığımız hizmetin toplumumuz tarafından takdir edilmesi, bizlere yayınlarımıza devam motivasyonu sağlamakta. Bütün bu çalışmalarımda ‘Tuzluca TV’ye sponsor olan ve bizlerin her zaman yanında olan tüm ‘Tuzluca Tv’ camiasına çok teşekkür ediyorum.”

www.belcikaaydinhaber.com