Bulgaristanli Türk bayanlar Yeni yil eğlencesinde biraraya geldiler

Bulgaristanli Türk bayanlar Yeni yil  eglencesinde biraraya geldiler Mergyul ve Merlin Nazim'in organizasyonuyla Hotel Bentley Restaurantı'nda biraraya gelen Bulgaristanlı Türk bayanlar, 2015 Yeni Yıl eğlencesinde bir araya gelerek gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Bulgaristanli Türk bayanlar Yeni yil eğlencesinde biraraya geldiler. Mergyul ve Merlin Nazim'in organizasyonuyla Hotel Bentley Restaurantı'nda biraraya gelen Bulgaristanlı Türk bayanlar, 2015 yeni Yıl eğlencesinde bir araya gelerek, yöresel oyunlarını oynayıp, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Bilgin Sevim'in işletmeciliğini yaptığı restaurant aynı zamanda açılışınıda kutladı. DJ EROS'un eşliğinde geceye katılan bayanlar bol bol oynayıp, eğlendiler.

Programa Belçika Haber Be. Halkla İlişkiler Müdiresi Zerrin Aydın, Tercüman Medine Dail ve onlarca bayan eşleriyle katıldı.

Noel baba'nın çocuklara hediyeler vermesi, tombala çekilişinde kazananların hediyelerini almaları ve kesilen Yeni Yıl pastasının ikramıyla program son buldu.

www.belcikahaber.be