BULDUK AİLESİNDEN CHP’Lİ HASAN ŞAHİN ONURUNA YEMEK

Brüksel’de bulunan İşadamı Behçet Bulduk ve eşi Elif Köksal Bulduk, CHP Gaziantep Milletvekili eski Adayı Hasan Şahin onuruna Brüksel’in gözde mekanlarından olan ‘La Fantaisie’de bir yemek verdi.

Brüksel’de bulunan İşadamı Behçet Bulduk ve eşi Elif Köksal Bulduk, CHP Gaziantep Milletvekili eski Adayı Hasan Şahin onuruna Brüksel’in gözde mekanlarından olan ‘La Fantaisie’de bir yemek verdi.

Yemeğe CHP’de siyaset yapan Eski Milletvekili Adayı Hasan Şahin’in yanında Erenler Derneği Onursal Başkanı Halil Şahbaz ve eşi, Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Köksal, CHP Belçika Birliği Başkanı Zuhal Kayhan, Doktor Cengiz Bulduk, Doktor Aynur Bulduk, İşadamı Yalçın Bulduk, Canan Bulduk ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen yemekte mekan sahibesi iş kadını Fatma Mola gece boyu davetlileriyle yakından ilgilendi.

İşadamı Behçet Bulduk « Sayın CHP’de siayaset yapan sayın Hasan Şahin’i Brüksel’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize icabet eden başta Erenler Derneği Onursal Başkanı Sayın Halil Şahbaz’a eşine, Meclis üyemiz Sayın Sadık Köksal, CHP Belçika Birliğşi başkanımız Sayın Zuhal Kayhan ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz » dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili eski Adayı Hasan Şahin ise, « Avrupa ve Belçika’nın başkenti Brüksel’de son derece sıcak ve güzel bir mekanda bizleri dotlarımızla buluşturan Sayın Behçet Bulduk ve değerli eşleri Elif Köksal Bulduk hanfendiye ve siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi bizler bir seöim süreci yaşadık. Sonuçlar partimizi az da olsa güölendirdi. Demkrasiye olan inancımızla siyasi mücadelemiz devam edecektir. Partimiz CHP Ana muhalefet partisi olarak sizlerin sesi olmaya devam edecektir . Belçika’da ve Avrupa’da bizlerden desteğini esirgemeyen tüm partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz » dedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekli sohbette gece boyu davetlileriyle yakından ilgilenen Elif Köksal Bulduk, davetlilerle tek tek muhabbet ederek, sıcak konukseverliliğinin güzel örneğini sergiledi.

Bizleri güzel bir ortamda Sayın hasan şahin’le buluşturan ve ağırlayan Bulduk ailesine çok teşekkür ediyoruz.

www.belcikahaber.be