GLOBAL MARKA 'MAD PARFÜMERİ' BRÜKSEL’DE HİZMETE GİRDİ

Ülkemiz başta olmak üzere bir çok kıta’da onlarca ülke’ye ihraç edilen global marka ‘MAD PARFÜMERİ’ Avrupa ve Belçika’nın başkenti Brüksel’de de hizmete girdi.

Ülkemiz başta olmak üzere bir çok kıta’da onlarca ülke’ye ihraç edilen global marka ‘MAD PARFÜMERİ’ Avrupa ve Belçika’nın başkenti Brüksel’de de hizmete girdi.

Mad Parfümeri Belçika Distibütörlüğünü Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse’nin, İşletme Sorumluluğunu Özlem Kayış’ın yaptığı ve Rue de l’abondance 2, 1210  Bruxelles adresinde hizmet verecek olan şubenin açılış kurdelasını, Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Schaerbeek Belediye Başkanı Bernard Clerfayt, Başkan Yardımcısı Sait Köse ve Brüksel Milletvekili Mahinur Özdemir Tekin Deniz’in hayırlı olsun duaları eşliğinde birlikte kestiler.

Açılış törenine törene Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Schaerbeek Belediye Başkanı Bernard Clerfayt, Brüksel Milletvekilleri Mahinur Özdemir, Şevket Temiz, Hasan Koyuncu, Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Etienne Noel, Saint Josse Belediye meclis üyesi Cevdet Yıldız, Halis Kökten’in yanında, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri esnaflar ve kalabalık davetli katıldı.

Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcıs Sait Köse eşi Nurten İrbik açılış sonrası tebrikleri kabul ettiler. Davetliler açılışı yapılan Mad Parfümeri ürünlerinden almak için adeta yarıştılar. Davetlilerin Mad Parfümeri ürünlerini çok beğendikleri gözlendi.

Mad Parfüm Belçika Distibütörü Sait Köse,  « Bugün dünya’ya mal olmuş global bir markayı Brüksel’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de 2000’li yıllarda parfüm sektörü büyük bir aşama kaydetti. Bu sektörde 10’a yakın parfüm markası var. Koku bir tutkudur. Herkesin koku alma duygusu farklıdır. Bu yüzden parfüm tercihleri de insanların zevklerine göre değişir. Dünya’da isim yapmış bazı parfümlerin kokuları birbirlerine yakındır. Belçika’da ise başka bir marka ile açık parfüm sektörü başlamıştı. Biz Belçika’da bu alanda ikinci ve yeni bir marka olarak sektöre giriyoruz. Açık Parfüm Türkiye’de büyük ilgi görüyor. Belçika’da da aynı ilginin olacağına inanıyoruz. Mad Parfüm Brüksel bayiliğinin açılışını yaptık, Belçika’nın diğer şehirlerinde ise bayilik vereceğiz, bu sektörle birlikte hem Türkiye ekonomisine, hem de Belçika ekonomisine katkıda bulunuyoruz, hayırlı olsun » dedi.

Mad Parfüm Brüksel Bayisi Özlem Kayış ise «  Mad Ailesi olarak Brüksel’de olmaktan mutluyuz. « Her şey unutulur kokunuz asla » sloganıyla hizmete başladık. Mağazamızda kaliteli ürünlerimizi ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz, Mağazamızda bay, bayan, ev ve araç kokuları, kolonya çeşitlerimizle hizmet vereceğiz » dedi.

-------------------------

Belçika Haber Be. olarak Brüksel’de ‘MAD Parfümeri’yi hizmete sokan Sayın Sait Köse ve Özlem Kayış hanfendi’yi tebrik ediyor, işlerinde başarılar diliyoruz.