YARDIM GECES?NDE ADETA YARIŞTILAR

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü' çerçevesinde düzenlenen bayanlar matinesinde 'Löselimi çocuklar ve Bulgaristan vatandaşı Djanet Tarihova adlı hasta için yapılan 'Yardım Gecesinde' organizatörler, sanatçılar ve davetliler yarımda adeta yarıştılar.

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü' çerçevesinde düzenlenen bayanlar matinesinde 'Löselimi çocuklar ve  Bulgaristan vatandaşı Djanet Tarihova adlı hasta için yapılan 'Yardım Gecesinde' organizatörler, sanatçılar ve davetliler yarımda adeta yarıştılar.

Diva Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen yardım gecesini Yıldırım Events sahipleri Emine ve Metin Yıldırım, Düğün Salonu sahibesi Seven Gönül Candan, Medine Dail, Guylbeyaz Tyndzhan, Gulian Husseinova ve Msicien Serh birlikte organize ettiler.

Gece'de Kemanda  Ali Halil, Kanun'da Tuncay Yılmaz, Klarnet'te Sezgin Kaprice, Piyanist Serhan, Piyanist Beynur eşliğinde sanatçılar Erdoğan Süer, Tansu Gencer, Gülabi Kubat, Sinan Hasan, sahne aldı. Ayrıca DJ Duygu, DJ Volume, DJ Oscar ve DJ Milen'in büyük performanslarıyla davetliler gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Davetliler bir taraftan gönül huzuru içerisinde yard?m etmenin, bir taraftan da eğlenmenin tadını çıkardılar.

Gece'den elde edilen 9 bin 500 euro Bulgaristanlı hasta Djanet Tarihova başta olmak üzere 'Lösemili Çocuklara' ve 'Engelliler için alınacak olan arabalar için taksim edildi.

Gece'de Tük, Arnavut, Belçikalı ve Bulgaristan'lı hanımların büyük dayanışma örneği takdire şayandı.

Bu güzel yardım gecesini düzenleyen Seven Gönül Candan, Emine ve Metin Yıldırım, Medine Dail başta olmak üzere tüm emeği geçenlere TEBRİK ediyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com