CHP BELÇİKA BİRLİĞİ ESKİ BAŞKANI ZUHAL KAYHAN: "TERÖRÜ SIDDETLE KINIYORUM" DEDİ.

CHP Belçika Birliği Eski Başkanı Zuhal Kayhan'ın yayınladığı kınama mesajını sizlerle paylaşıyoruz. Dün Belçika'da yasanan dehset verici saldirilardan dolayi derinden üzgünüm. Düsüncelerim magdurlarin aileleri ve Belçika halkiyla beraber.

CHP Belçika Birliği Eski Başkanı Zuhal Kayhan'ın yayınladığı kınama mesajını sizlerle paylaşıyoruz. 

Dün Belçika'da yasanan dehset verici saldirilardan dolayi derinden üzgünüm. Düsüncelerim magdurlarin aileleri ve Belçika halkiyla beraber. 

Yakın zamanda Türkiye'de gerçeklesen, canımızı yakan,alçak saldirilar da hayatini kaybeden Türk Silahli Kuvvetleri personelimize ve masumca ölen vatandaslarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Terör saldırısını gerçekleştirenler ve saldırının arkasındaki karanlık güçler,insanlığın dayanışma ve birlik duygusunu aşamayacak ve tüm dünya insanı, bu hain saldırılarla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracaktır.

Din ve sınır tanımayan, barbarca yapılan,saldırılara karşı, ayrım yapmadan dünyanın çeşitli yerlerinde güvenlik ve istikrarı hedefleyen bu terörü yok etmek için uluslararası çabanın birleşmesi gerektiğine inanıyorum. 

İnsanlık dışı, alçakça terör saldırılarını şsiddetle kınamanın dışında, uluslararası toplumun terörün finans kaynaklarının kesilmesi ve ona karşı durulması için yardımlasmanın bir kez daha çok önemli olduğunu vurgulamak isterim..

Kalbinden vurulan Avrupa, barbarlığa karşı tepki göstermeyi bilecektir ayırım yapmadan. Yapilan saldırıları hakli çıkartacak hiçbir politik söylem mevcut değildir.

Terörizme karşı mücadelede güçlü ve birlik halinde durmalıyız. Terörizm demokrasiyi asla mağlup edemeyecek. Suçsuz öldürülenlere aglıyoruz. Ancak hiçbir zaman nefretin, fanatizmin ve şiddetin önünde eğilmeyeceğiz. Olayda hayatını kaybedenlere başssağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.
 

Saygılarımla