"¹TEŞEKKÜRLER ERENLER"ºİN ATATÜRKÇÜ GENÇLİĞİNE"º Celil GÜNDOĞDU

Dün rutin günlerden olmayan bir gün yaşadık, Belçika Brüksel'de ağırlıklı yaşayan Anadolu'nun Erenlerinden olan bir "˜Erenler Gençliği' güzel bir kutlama gerçekleştirdi. Üniversiteli gençlerin kutlaması bizleri hem mutlu etti hem de onurlandırdı.

Dün rutin günlerden olmayan bir gün yaşadık, Belçika Brüksel’de ağırlıklı yaşayan Anadolu’nun Erenlerinden olan bir ‘Erenler Gençliği’ güzel bir kutlama gerçekleştirdi. Üniversiteli gençlerin kutlaması bizleri hem mutlu etti hem de onurlandırdı.

Belçika Erenler Derneği Onursal Başkanı Sayın Halil Şahbaz’ın himayesinde gerçekleştirilen kutlamaya Nevriye Acar, Kübra Kumcu ve arkadaşları destek verdiler. Özellikle Nevriye ve Kübra'yı duygu ve coşku dolu sunumlarından dolayı tebrik ediyorum.

Çok güzel ve içten bir kutlamaydı. Ülkemiz ve Cumhuriyetimiz adına ülkemizde yaşanan olumsuzluklar, terör ve Cumhuriyete yönelik saldırı ve uygulamalar, insanlarımızı özellikle Cumhuriyet değerlerine sahip çıkanlarımızı hayli üzmekte.

Gizli Ajandaları olanların ülkemizin doğu ve batısındaki çalışmaları halkımızı adeta huzursuzluğa sevkediyor. Halkımız bombalarla yatıp, bombalarla kalkar hale getirildi. Her gün onlarca genç fidanın askerin şehadete ermesi ve zorluklarla kurulan Cumhuriyetimizin her geçen gün saldırılara hedef olması bizleri son derece üzmekte. Atatürk ve kurduğu Cumhuriyet üzerinde hesabı olanlar zafer sarhoşluğu yaşarken bir şeyi unutuyorlar.

O da Türk gençliği.

Gençliğimiz Cumhuriyete Atatürkçü düşünceye sahip çıkarak, bölgemizin en kanlı ırkçı ve mezhepçi teröristlerine karşı ülkesini ve Cumhuriyetini savunacak bilinç ve kararlılıkta olduğunu dünkü kutlamada hissettik. Bu gençlik olduğu sürece ‘Cumhuriyet üzerinde operasyon yapmak isteyenler, amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. 

Türk gençliğinin vatanı ve milleti hususundaki kararlı duruşunu bizlere bir bayram havasında sunan ‘Erenler gençliği’ne güzel kutlama programlarından dolayı çok teşekkür ediyor, tüm gençlerimizi tebrik ediyor gözlerinden öpüyoruz.

Sevgili gençler iyi ki varsınız! ’19 mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun…

Sizlerle gurur duyuyoruz.