İNTİZARIMIZ SEVGİLİ İMAMIZ HZ. MEHDİ (AF)"ºNİN ZUHURUNU ÖZLEMLE BEKLİYORUZ.

Dün akşam Brüksel Ehlibeyt Mescidinde İmam Ali (as)'ın ilk halkasını oluşturduğu İmamet zincirinin son halkası olan Zamanın İmamı İmam Mehdi (af)'in mübarek viladetini tüm Ehlibeyt dostlarıyla birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadık.

Dün akşam Brüksel Ehlibeyt Mescidinde İmam Ali (as)’ın ilk halkasını oluşturduğu İmamet zincirinin son halkası olan Zamanın İmamı İmam Mehdi (af)’in mübarek viladetini tüm Ehlibeyt dostlarıyla birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadık.

Bu güzel programı düzenleyen Başkan İsmail Dorbar şahsında tüm emeği geçenlere ve İmam Mehdi (af) ve O’nun geldiği dönemi çok güzel bir şekilde anlatan değerli Alim Şeyh Ali Çalar hocama, tüm konuşmacı ve şiir okuyanlara teşekkür ediyorum.

Bu güzel günden dolayı Tüm Ehlibeyt camiasıyla beraber, ahir zamanda tüm İnsanlığın İmamı olan Hz. Mehdi’ye gönül veren, gelişini intizarla bekleyen tüm dostları tebrik ediyoruz. Ayrıca, O’nun mektebinin yolunun günümüzdeki tüm temsilcilerini kalben selamlıyoruz.

İnsanlığın en karamsar olduğu, haksızlığın, yolsuzluğun arttığı, adaletin ayaklar altına alındığı, insanlık onurunun rencide edildiği zalim iktidarların çoğalarak, halklarına baskı uyguladığı dönemlerde Yüce Allah’ın izniyle zuhur ederek, yeryüzünü Allah’ın adaletiyle dolduracak olan İmamıza selam olsun. 

Yüce Rabbim O’nun zuhurunu görmeyi bizlere nasip etsin. Bizleri O’nun yanında saf tutanlardan eylesin. O Yüce İmam mazlumların özlemle ve sevgiyle bekledikleri İmamdır. 

Yüce Allah’ın istediği adaletli bir yönetimi yerzüzüne hakim kılacak olan, hiç kimsenin kimseye zulüm etmediği haksızlık etmediği bir devrin öncüsü ve lideri olacak olan O Peygamber evladına, binlerce selam olsun.

Yüce Rabbim! sana hamdolsun ki, böylesi güzel bir İmam'ın muhabbetini kalbimize nasip ettin. Senin Adaletini yeryüzüne hakim kılacak olan, Ehlibeyt evladı  İmam-ı Zaman’ı acilen bizlerle buluştur. O’nun kutlu zuhurunu bekleyen mazlum gönülleri şad eyle.

O’nun gelişiyle yeryüzünü aydınlatacak günlerden bizleri mahrum eyleme...

Sevgili okurlar sizlerin de bildiği gibi zaman zaman sanal Mehdiler  türemekte. Bunlar Allah tarafından yeryüzüne gönderildiklerini ifade eden meczuplardır, sahtekarlardır.  Yüce Allah bizleri bu sahtekar din bezirganlarından beri kılsın.

Bizler Resul evladı Yüce Allah’ın insanlığa hediyesi olacak olan Hak vasisi İmam-ı Zaman-ı her an anacak, O’nun zuhuru özlemiyle yaşayacağız., Çünkü O mazlum kalplerin ve gözlerin beklediği İlahi bir Umut’tur.

Yüce Allah›ım bizi bu umudumuzdan mahrum eyleme...

O’nun ilahi nurunun ehlibeyt sevdalılarıyla beraber tüm insanlığı aydınlatması dileklerimizle hoşça kalın.

Edrikni (Yetiş) Ya Mehdi!...