NEFES KOÇU NEVŞAH "BİLMEK İSTEDİĞİN HER ŞEY NEFESİNDE GİZLİ"

Aslen mimar olan ve yaşamında gerçek huzur ve mutluluğu bulma adına yaptığı araştırmalar neticesi "˜Doğru Nefes alma' tekniğini geliştiren Nevşah Fidan Karamehmet, Brüksel'de erkek ve kadından oluşan bir gruba Birmingham'da seans uyguladı.

Aslen mimar olan  ve yaşamında gerçek huzur ve mutluluğu bulma adına yaptığı araştırmalar neticesi ‘Doğru Nefes alma’ tekniğini geliştiren Nevşah Fidan, Karamehmet Brüksel’de erkek ve kadından oluşan bir  gruba Birmingham’da seans uyguladı.
Sonsuz ask, Sonsuz huzur, Sonsuz bolluk’a sadece açık bir nefesle ulaşılabileceğini anlatan Nevşah Fidan Karmehmet,  Belçika Temsilcisi ve Nefes Koçu Yurdagül Cengiz ile iki bölümlük seans uygulamasını tatbiki olarak gösterdi. 
Nevşah Fidan kendisi ve uyguladığı ‘Nefes nasıl alınır tekniği ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu.
Sonsuz Ask, Sonsuz Huzur ve Sonsuz Bolluk Bereket Sadece Acık Bır Nefesle Ulasabılıcegın Hedefler!!!
DOGRU NEFES NASIL ALINIR? ACIK NEFES NE DEMEK? NEVSAHLA BULUSMAMIZDA!!!

http://nevsah.com/
Nevşah hakkında:  “Ben 1975 izmir doğumluyum. Ruhsal yolculuğum, çocuk yaşlarda kimsenin göremediği, sadece benim görebildiğim yaşlı bir kadından öğrendiklerim ile başladı. O yaşlı kadın hayatım boyunca hep benimleydi.
1993 İzmir Amerikan Koleji’ni bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde okudum. Lise ve üniversite dönemim ÖZ BİLGİM ve diğer insanların bakış açıları arasındaki farkı görerek ve kendimi sorgulayarak geçti. Daha sonra aldığım eğitimlerde bu sorgulamaya “VİCDAN” adı verildiğini öğrendim.
2000 Sessizlik İnsanlar ile VİCDANIM arasındaki uçurum her geçen gün büyüyordu… Bu konuda 25 yaşına kadar hiçbir şey yapmadım. Bu döneme KENDİNİ GİZLEME DÖNEMİ diyorum…
2002 yılında büyük kızım Melisa’nın doğumuyla birlikte ÖZ BİLGİ yavaş yavaş dünya zeminine sızmaya ve beni HAKİKİ YOL’a, KENDİNİ İFADEYE doğru yönlendirmeye başladı. 25 yıl kendimi, sahip olduğum ÖZ BİLGİYİ ifade etmemiş, HAKİKATİ ifade etmekten hep çekinmiştim…
2003 yılında hayatımdaki KUTSAL DOKUNUŞ olan “NEFES”le tanıştım. Daha İLK tanışmadan NEFESE büyük bir AŞK duydum, O’nunla bir AŞK “OL”dum. Daha doğrusu “AŞK OL”duğuma UYANDIM.
2004 Açık, bağlantılı ancak sığ bir nefese sahiptim. Nefesim sahip olduğum ÖZ BİLGİYİ, HAKİKATi neden ifade edemiyor olduğumun göstergesiydi. Derinleşmeye başladığında ise ÖZ İFADEM tamamen açıldı ve bildiklerimi, ÖZ BİLGİYİ, yazmaya ve anlatmaya başladım.
2005 yılında NEFES KOÇLUĞU eğitimlerimi tamamladıktan sonra TÜRKİYE’yi NEFES KOÇLUĞU MESLEĞİ İLE TANIŞTIRAN KİŞİ OLDUM. 10 yıl önce bu işe gönül verip başladığımda kimsenin ismini bile bilmediği bu mesleği yetiştirdiğim binlerce nefes koçu ile paylaşıyor olmaktan büyük gurur duyuyorum. ÖZ’ümü olduğu gibi, sansürsüz İFADE edebiliyor olmak benim MUCİZEM, o nedenle KENDİMİ İFADE ETTİĞİM KURSA MUCİZE KURSU ismini verdim.
2005 yılında NFS Nefes Akademisi’ni kurduk. NFS olarak son 10 yıldır Türkiye’nin her yerinde eğitimler ve özel seanslar düzenliyoruz, nefes koçları yetiştiriyoruz ve özel şirketlere kişisel gelişim konusunda danışmanlık yapıyoruz.
Kitaplar
İlk kitabım “Yansımalar” nefes seminerleri vermeye başladığım sene, yani 2005’te çıktı.

İkinci kitabım Canlı Gıdalarla Gelen Sağlık Amerika’da RAW BESLENME konusunda eğitim aldığım sene 2006 yılında piyasadaydı.

Üçüncü kitabım SPİRİTÜELLA ise Landmark Ekolü ve Human Design Sistemi ile ilgilenmeye başladığım senelerde, 2008 yılında Sistem Yayıncılık’tan çıktı.

2010 yılında DOĞAN YAYIN ile çalışmaya başladım ve MUCİZE KURSU adlı nefes seminerlerinde anlattığım bilgileri paylaştığım NEFES MUTLULUĞA GİDEN YOL isimli kitabımı yayınladık. Aynı yıl küçük kızım Zeynep’in doğumu ile birlikte yaşamımda yepyeni bir döneme girdim.
2015 NFS Yaşam Okulu Açılış
MUCİZE KURSU ile birlikte uyguladığımız ve fevkalade sonuçlar aldığımız sistemleri NFS YAŞAM OKULU çatısı altına topladık. NFS YAŞAM OKULU bugün önemli eğitimlerin yer aldığı TÜRKİYE’NİN KİŞİSEL GELİŞİM KONUSUNDA EN BÜYÜK EĞİTİM AĞI oldu.

Bugüne kadar on yıl boyunca düzenli olarak verdiğim MUCİZE KURSU eğitimleri benim de ÖĞRENME SÜRECİM oldu. Artık ÖZ BİLGİ’Yİ DOĞRU VE DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE ANLATABİLİYOR, insanların HAKİKATİ rahatlıkla anlamasını sağlayabiliyordum. DOĞRU KELİMELERİ KULLANMAYA HAZIR OLDUĞUMDA, HAKİKAT’İ YAZMAYA BAŞLADIM.
• 2015 Hakikat Bilgisi
HAKİKATİN, YAZILMAK İÇİN ELLERİMİ ARAÇ OLARAK KULLANMASI GİBİ KİTABIN İSMİNİ DE BİLDİRİLDİ… Yazdıklarım “ALTIN KİTABIN SIRLARI ÖĞRETİSİ”nin başlangıcıydı ve ALTIN KİTABIN SIRLARI, “Nevşah” aracılığıyla açığa çıkmıştı. 2015 yılı İNSANLIĞIN UYANIŞI İÇİN TÜM DÜNYANIN UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİ ALTIN KİTABIN SIRLARI ÖĞRETİSİ’ni anlatmaya, öğretmeye ve bu öğretinin gücünü yaymaya başladığım yıl oluyor…

Şimdi hayatımın KENDİNİ BİLME/ EMİNLİK SÜRECİ’ndeyim. Bana bildirildiği şekli ile; YOLUM, YÖNÜM, DURUŞUM, KİM OLDUĞUM BELLİ. İnsanlara bildiğim tüm metodları kullanarak ego zannetikleri şeyin aslında GÖNÜLLERİNDEKİ YANAN AŞK ATEŞİ olduğunu, HAKİKATİN onlar duymaya hazır olduklarında kolaylıkla duyulabileceğini anlatıyorum…

BİR BEN VAR BEN’DEN ÖTE…

Bu sözleri eğitimlerimde sıkça duyarsınız, çünkü DÜNYADA OLMAMIN TEK SEBEBİ insanları ÖZLERİNDEKİ HAKİKİ BENLİK ile buluşturmak. Bundan başka bir AMAÇ, başka bir HEDEF tanımıyorum.. “ dedi.

HAKİKAT
BİRLİK BİLİNCİ…
Mucizeni Keşfet, nefes hakkında teorik bilgi ve bir tam nefes çalışmasını kapsamaktadır. Alışılagelmiş eğitimlerinin dışında bir vizyona sahip olan eğitimlerimizin hedefi katılımcıların nefeslerini açarak hayatlarına her anlamda sağlık, başarı ve huzur getirmektir.
Uygulayacağımız Doğal Nefes Çalışması önce fiziksel, sonra duygusal ve mental ve son olarak da ruhsal olarak pozitif değişimler sağlayacaktır. Doğal Nefes, fiziksel seviyede yaşam enerjimizi yükseltir, bağışıklık sistemimizi, kaslarımızı ve bedenimizin tamamını güçlendirir, kandaki oksijen oranını yükseltir. Zihinsel seviyede negatif düşünceleri, limitleri yok eder, konsantrasyonu arttırır, zekayı ve hafızayı güçlendirir, yaşamı daha yüksek bir farkındalık seviyesinden bakmamızı sağlar ve vizyonu genişletir. Ruhsal seviyede ise gerçek mutluluğu, neşeyi ve tatmini yakalayabilmemizi sağlar. Yaşamımızda her seviyede kalite getirir ve potansiyelimizi yükseltir.
Doğal Nefes Almanın Önemi
Son yıllarda yapılan araştırmalar bize gösteriyor ki vücudumuzdaki toksinlerin %70’ ini doğal nefes ile atabiliyoruz. Doğal bir detox (temizlenme) etkisinin yanı sıra diyafram nefesini uygulayan kalp hastaları önemli ölçüde sağlıklarına kavuşabiliyor, yüksek tansiyon ve endişeler bilinçli nefes ile hafifleyebiliyor. Derin ve tam nefes aynı zamanda iç organları ve karnımıza kaslar masaj yaparak güçlendiriyor, fiziksel kondisyonumuzda gözle görünür bir değişimi deneyimliyoruz. Özellikle profesyonel sporcuların tercih ettiği doğal nefes çalışması fiziksel faydalarının yanı sıra duygusal stresi de giderebildiği görülüyor.
Doğal nefesle değişim: Fiziksel olarak sınırlı nefes alışkanlığımız açıldığında ve temizlendiğinde;
• Doğal bir detox etkisi ile bedenimiz çok hızlı şekilde toksin attığı için daha sağlıklı oluyoruz.
• Artan nefes kapasitesi sayesinde daha fazla enerji sahibi ve yüksek bir fiziksel kondisyona sahip  oluyoruz.
• Güç kazanıyoruz, bağışıklık sistemimizi destekliyoruz.
• Nefes alma şeklini değiştirdiğimiz için hücre hafızamızdaki tüm negatif enerjileri temizlemiş oluyoruz. (endişeler, korkular, stres gibi)
Böylece...
Denge, açıklık, netlik, kararlılık, sağlık, neşe, huzur, güven, sevgi dolu ilişkiler, yaşamla uyum içerisinde olabilme ve istediğimiz her şeyi gerçekleştirebilme yeteneği kazanmış oluyoruz.
Kullandığımız tüm teknikler bilimsel, defalarca araştırılmış, 30 yılı aşkın süredir defalarca kez denenmiş ve her defasında başarıya ulaşmış etkili dönüşüm araçlarının bir araya gelmesinden oluşuyor. Enerji, canlılık, gençlik, neşeli, sağlık ve mutluluk deneyimleyerek yaşam kapasitenizi yüzde 100 kullanmak ve nefesle yaşamımızı tamamen değiştirmek mümkün.
Çalışmanın en yüksek verimde gerçekleşebilmesi çalışma salonunun tam sessizliğe sahip olması ve katılımcıların dikkatini dağıtabilecek tüm etkilerden arındırılmış olması, tam nefes seansının gerçekleşebileceği büyükte olması önemlidir.


  Sıkça Sorulan Sorular

Nefesle ilgili tüm soruların cevaplarını bu ekrandan bulabilirsiniz.

 01. Nefesle hayatımızı nasıl değiştiriyoruz?
02. Bir nefes çalışması yaptığımızda ne kazanıyoruz?
03. Seminerden sonra bu çalışmayı başkalarına uygulayabilir miyim?
04. Tanıtım çalışmasına katıldım, kendi başıma seans yapabilir miyim?
05. Kitap ve CD yardımıyla kendime seans yapabilir miyim?
06. Nefes Koçu olmam için ne yapmam gerekiyor?
07. Gündelik hayatımda diyafram nefesini nasıl oturtacağım?
08. Nefes çalışmaları kanser, şeker, lösemi, kalp, tansiyon gibi önemli rahatsızlıkları çözümler mi?
09. Bu sistemi uygulamada yaş kısıtlaması var mı?
10. Çocuğum otistik, ona bir faydası olur mu?
11. Bu çalışmayla kilo verebilir miyim?
12. Aynı ailede 2-3 kişi aynı grup çalışmasına katılabilir mi?
13. Aynı gün içinde birden fazla seans yapabilir miyim?
14. Farklı nefes koçlarıyla nefes seansı yaparsam olumsuz bir etkisi olur mu?
15. Nefes çalışmalarını grup içerisinde yapmak istemiyorum özel seanslarla devam etsem nefesim yine açılır mı?
16. Kleptomani gibi psikolojik rahatsızlıkların çözümü nefes olabilir mi?
17. Bu çalışmayla rahat bir şekilde sigarayı bırakabilir miyim?
18. Fiziksel bir engelim var, nefes çalışması yapabilir miyim?
19. Arka arkaya seans alacak durumum yok, ayda 1 kez seans yapsam faydasını görür müyüm?
20. Burnum ve sinüslerim tıkalı, gündelik hayatta rahat nefes alamıyorum, nefes çalışmasında ne gbi fayda görürüm?
21. Kemoterapi tedavisi görüyorum, nefes seansı yapabilir miyim?
22. Daha önce yoga yapıyordum, yoga da pranayama yani nefes çalışması var, bu sistemin farkı ne?
23. Yıllar boyu edindiğim nefes alışkanlığını bir seminere katılarak değiştirmek nasıl mümkün?
24. Nefesin hastalıklar üzerindeki etkisi nedir?
25. Nefesimizi açmak için ne yapmalıyız?
26. Meditasyon kampı nedir?
27. Hamilelikte nefes ne işe yarıyor?
28. Bize biraz kitaplarınızın içeriklerinden bahseder misiniz?
29. Doğal nefes çalışmalarına tıp ve doktorların bakış açısı nasıl?
30. Mucize nefes derken neyi kastediyorsunuz?
31. Nefesin etkili olduğu hastalıklar neler?
32. Bize nefesin önemini anlatır mısınız?
33. Nefes açıldığında ne oluyor?
34. Nefes terapisine son dönemde ilginin arttığı söyleniyor. Sizce neden?
35. Nefes terapilerine katılan kitlenin profilinden biraz bahseder misiniz? (beyaz yaka, eğitimli vs.)
36. Şirketlerden nefes terapilerine kurumsal talepler nasıl? Bu taleplerde bir artış var mı? Şirketler çalışanlarını hangi amaçla nefes terapisine yönlendiriyor? (motivasyon, performans artışı vs.)
37. Hangi şirketlere hizmet verdiniz bugüne kadar?
38. Nefes terapisinin seans ücreti ve süresi ne kadar?
39. Doğru nefes almak için kişinin neler yapması gerekir?
40. Doğru nefes alan kişinin hayatında neler değişir?