MECLİS ÜYESİ, DERYA ALIC TEHDİT EDİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Derya Alıc mektupla tehdit edildiğini yayınladığı bir basın bildirisiyle duyurdu. Sayın Alıç'ın konuyla ilgili duyurusunu sizlerle paylaşıyoruz.

Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Derya Alıc mektupla tehdit edildiğini yayınladığı bir basın bildirisiyle duyurdu.
Sayın Alıç'ın konuyla ilgili duyurusunu sizlerle paylaşıyoruz.

Değerli basın mensupları ,

Daha önce de sizlere bahsettiğim gibi tehdit, iftira ve karalama mektupları almaya devam ediyorum.
Aldığım ikinci tehdit mektubundan sonra adli makamlara haber verdim ve dosya açtırarak bu mektubun arkasındaki kişi veya kişileri bularak cezalandırılmalarını istedim.
Ayrıca maruz kaldığım bu alçakça saldırıyı basına taşıyarak toplumumuzu bilgilendirmeye karar verdim. İlk zamanlar posta yolu ile sadece bana gönderilen bu iftira dolu mektuplar daha sonra siyasi arkadaşlarıma ve şimdi ise Türk kökenli esnaflara gönderilmeye başlamış.
Malumunuz seçimler yaklaştıkça bu tür saldırıların dozu artıyor.

Benim hedefim daima halka hizmet olmuştur ve bu yerlere kolay gelmedim. Bundan beni bu tür yalan, iftira  ve tehditle alıkoymak isteyenler bilmeli ki, ben görevimin başındayım ve topluma hizmet etmeye devam ediyorum. Benim hesap veremeyeceğim hiç şeyin olmadığını hatırlatmak isterim. Bundan sonra konu polisin takibinde!
Burası dağ başı değil. Ülkenin kanunları, hakim ve savcıları var! Bu tehdit ve iftiralarla beni yıldıracaklarını sananlar aldanıyorlar.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Derya Alıç