İSMAİL ERDOĞDU'DAN YUSUF ÇINAL'A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER "YALANCISIN VE YALAN HABER YAPIYORSUN"

Belçika Türk toplumunun ilk maden emekçilerinden olan ve Binlerce genç ve çocuğumuza Anadolu kültürünü aktaran Fahri Kültür Elçisi Sayın İsmail Erdoğdu, kendisi hakkında yapılan haber ile ilgili Yusuf Çınal'a zehir zemberek sözler... İsmail Erdoğdu kendisini FETÖ'cülükle suçlayan Yusuf Çınal'a sosyal medya facebook hesabından cevap verdi. Sayın Erdoğdu'nun 15 Temmuz 2016 öncesi çekilen resim ve haberi yeni yapılmış gibi göstermesine yönelik sözlerini sizlerle paylaşıyoruz.

~~Belçika Türk toplumunun ilk maden emekçilerinden olan ve Binlerce genç ve çocuğumuza Anadolu kültürünü aktaran Fahri Kültür Elçisi Sayın İsmail Erdoğdu, kendisi hakkında yapılan haber ile ilgili Yusuf Çınal'a zehir zemberek sözler... İsmail Erdoğdu kendisini FETÖ'cülükle suçlayan Yusuf Çılal'a sosyal medya hesabı (facebook) hesabından cevap verdi.

Sayın Erdoğdu'nun 15 Temmuz 2016 öncesi çekilen resim ve haberi yeni yapılmış gibi göstermesine yönelik sözlerini sizlerle paylaşıyoruz.

~~VAY BE YUSUF ÇINAL
 Belçika’da çatmadığın adam kalmadı. Şimdi sıra bana mı geldi. Sen beni iyi tanıyanlardansın. Sen ne yaptığımı, hangi türküyü çaldığımı en iyi bilenlerdensin.
 Eskiden çalgıcı İsmail derlerdi bana. Şimdi kültürümüzü Belçika’da gençlerimize öğretmek istedim. Müzik bilgimi mezara götürmek istemedim. Uzun yıllardır gençlere saz dersi vermem dolayısıyla, İsmail hoca kaldı adımız.
 Ben ne imişim be Yusuf
 Sayende Fetöcü da olduk öylemi?
 Çamuru at izi kalsın diye mi düşünüyorsun?
 Yazdığın haber 15 Temmuz darbe girişiminden önce idi. 26 ocak 2016 tarihli fedactio’nun 5. Yıl resepsiyonu Beringen beyaz binada evet taşlanan binada idi.
 Sen tarihi karıştırmışsın. 24 Mart 2017 Cumartesi yazmışsın. Vefa derneği demişsin. Bu doğru değil YALAN söylüyorsun.
 Veya haber bulamayınca kafadan atarak mı yazıyorsun?
 Yazık sana Yusuf.
 Belçika’da ki Türk toplumu içinde sevilmeyen kişiler listesindesin. Evet bende seni sevmediğim yalancı kişiler listesine aldım. Yeni yerin hayırlı olsun.
 Sana Hakkımı helal etmiyorum.
İsmail Erdoğdu Music Club Başkanı