"D&P Perfumum" artık Belçika'da

~~Merkezi Ankara'da olan ve yurt dışında sayısız şubeye sahip dünyaca ünlü parfün markası D&P Perfumum, Belçika'da ilk bayisini açtı. İşadamı Yavuz Eyyüpoğlu'nun girişimleriyle Belçika'ya ilk kez gelen markanın açılışı başkent Brüksel'in turistik bölgesinde yer alan güzide bir mekanda gerçekleşirken, açılışta Brüksel Bölge Milletvekili Şevket Temiz ve D&P Perfumum Hollanda temsilcisi Nihat Özüdoğru olmak üzere çok sayıda davetli hazır bulundu.

~~Merkezi Ankara’da olan ve yurt dışında sayısız şubeye sahip dünyaca ünlü parfün markası D&P Perfumum, Belçika’da ilk bayisini açtı.

İşadamı Yavuz Eyyüpoğlu’nun girişimleriyle Belçika’ya ilk kez gelen markanın açılışı başkent Brüksel’in turistik bölgesinde yer alan güzide bir mekanda gerçekleşirken, açılışta Brüksel Bölge Milletvekili Şevket Temiz ve D&P Perfumum Hollanda temsilcisi Nihat Özüdoğru olmak üzere çok sayıda davetli hazır bulundu.

“Bu markayı tüm Belçika’ya tanıtacağız”

Sembolik olarak kesilen kırmızı kurdelenin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan genç İşadamı Yavuz Eyyüpoğlı, “Türkiye’nin en köklü ve en ünlü parfüm markasını ilk kez Belçika’ya getirme şansına sahip olduk. Konseptimiz, pazarlamanın yanı sıra, müşterileri beğendikleri kokularla rahat etmelerini sağlamak. O yüzden fiyatlarımız ünlü markalara göre çok caziptir. Kokularımızın parfüm esansı yüksek olmasından dolayı en azından 48 saat koku garantisine sahip. diye konuştu.

Açılan ilk şubeyle herkese hitap edeceklerinin altını çizen Yavuz Eyyüpoğlu, bu markayı tüm Belçika’ya en iyi şekilde tanıtacaklarının garantisini verdi.

“Burada iyi bir portföye sahip olur”

Türkiye merkezli bir markayı meclis üyeliği yaptığı bir belediyede ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Brüksel Bölge Milletvekili Şevket Temiz, “Belediyemize yeni açılan parfüm bayisinin sahibini tebrik ediyorum. Bu mağazanın belediyemize bir katma değer sağlayacağı kesin. Bu tür markalar Türkiye’de çok popüler ama artık Avrupa’da da iyi bir yer edindi diyebiliriz. Kosmopolit bir sokağın üzerinde yer alması münasebetiyle iyi bir portföye sahip olacağı kesin. Hem fiyat bakımından hem de marka bakımından iyi bir yer edineceğini şimdiden söyleyebiliriz. Kendilerine bol kazançlar dilerim.” dedi.

Adres: Rue des Fripiers 14, 1000 Bruxelles

Haber: Cafer Yıldırımer