MAKSUTOĞULLARI'NIN ACI GÜNÜ. KIZLARI "˜MELEK' ADI GİBİ "˜MELEK' OLDU"¦

~~Belçika Türk toplumunun saygın işadamlarından olan Sedat Maksutoğulları kızı Melek (28), tedavi gördüğü Hasselt'de Jessa Hastanesinde dün (17 Mayıs 2017) yaşamını yitirdi. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabırlar diliyoruz.

~~Belçika Türk toplumunun saygın işadamlarından olan Sedat Maksutoğulları kızı Melek (28), tedavi gördüğü Hasselt’de Jessa Hastanesinde dün (17 Mayıs 2017) yaşamını yitirdi. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Maksutoğulları ailesinin kızı, Özdemir ailesinin gelini Melek bir yıl önce evlilik yapmıştı. Belçika Aydın Haber olarak evliliğinde bizler de mutluluklarını paylaşmıştık.  ‘Melek Maksutoğulları’ genç yaşta adı gibi Melek olup uçup gitti.

Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini büyük bir yasa boğan Melek için Beringen Fatih Camiinde ilkindi namazına müteakip, cenaze namazı kılındı. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazı esnasında duygulu anlar yaşandı. Kılınan namaz ve alınan helallikler sonrası cenaze, İstanbul üzerinden Erzurum’a, oradan da memleketi Eleşkirt Tunabey beldesinde defnedilmek üzere anavatana gönderildi.

Tekbir ve dualarla yolcu edilen Melek için Fatihalar okundu. Daha sonra Melek’in Babası Sedat Maksutoğulları, Kayınbabası Veli Özdemir, Eşi Şevket Özdemir, İşadamı Bekir Altun ve her iki ailenin büyükleri ve fertlerinin bulunduğu yerde, merhumenin yakınlarına  başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Başsağlığı dileklerinde bulunan vatandaşlar acılı ailelerin acılarını paylaşarak, kendilerini teselli ettiler.

www.belcikaaydinhaber.com

Belçika Aydın Haber olarak Merhume Melek kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet, Maksutoğulları ve Özdemir ailelerine de başsağlığı diliyoruz.  Ruhu şad, mekanı cennet olsun.