SEKALEYN'E UZANAN ELLER KIRILSIN... / Celil Gündoğdu

Hak-Batıl cephesindeki zihniyet hep aynı. Tavafukka bakar mısınız? Allah"in iki değerlisi ve Resulullah ( s.a.a) ümmetine emanet ettiği Sekaleyn yani Kuran ve Ehlibeyt"e saldırılar, Muharrem ayında da devam etti.

Hak-Batıl cephesindeki zihniyet hep aynı. Tavafukka bakar mısınız?
Allah"in iki değerlisi ve Resulullah ( s.a.a) ümmetine emanet ettiği Sekaleyn yani Kuran ve Ehlibeyt"e saldırılar, Muharrem ayında da devam etti.
Bizler bir taraftan Muaviye oğlu Zalim Yezit ve avenesinin Kerbela'da vahşi bir şekilde katlettiği Resul evlatları olan Kerbela Şehitlerini anarken, diğer taraftan da Kutsal kitabımıza yönelik hain saldırılarla karşı karşıyayız.
İşin en acı tarafı ise, Dinler ve toplumlar arası fitne ve barış ortamına yönelik bu hain saldırılara karşı, Dünya'nın 'Düşünce Özgürlüğü' bahanesiyle sessiz kalması.
Hele petro-dolar sahibi müslüman liderlerin sessizliği ise, en acı olanı. Ortadoğu liderleri kendilerini eleştirenleri ya ölumle, ya hapisle cezalandırırken, bu kutsalara karşı sessizlikleri anlaşlır değil. En azı diplomatik bir dille karşı çıkmalılar. İdarecilerin sessizligi bu tür hain saldırganları daha da cüretlendirmekte.
Yani diyecegim Hakk ve Batıl cephesinde değisen bir şey yok. Hakk tarafında adalet, sevgi, saygı ve hoşgöru hakimken, Batıl tarafındaki fitne, fesat ve zulüm asırlardan beri, günümüze kadar devam ediyor.
Allah'ım bizi Hakk cephesi Erenlerinden eyle...
Sekaley'e uzanan eller kırılsın...
Zalimler için yaşasın Cehennem...