GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ CELİL GÜNDOĞDU BAŞARILI SAĞLIK OPERASYONU GEÇİRDİ...

Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni 36 yıllık gazeteci Celil Gündoğdu dün Brüksel/Schaerbeek Brugman Hastanesinde başarılı bir sağlık operasyonu geçirdi.

Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni 36 yıllık gazeteci Celil Gündoğdu dün Brüksel/Schaerbeek Brugman Hastanesinde başarılı bir sağlık operasyonu geçirdi.
 
Gündoğdu geçirdiği sağlık sorunu ve tedavisi konusunda şu açıklamalarda bulundu: "Yaklaşık bir yıla yakın yaşadığım sağlık sorunum nedeniyle ilaçla yaptığımız müdahaleler sonuç vermeyince, hem Mideden hem de Bağırsaklardan kamera takibi yapılması gerektiği ile ilgili olarak Schaerbeek Brugmann hastanesinde bir operasyon geçirdim.
 
Hastanenin Gastro ve Endoscopie Uzmanı Doktor Okyay Elkılıç ve ekibinin operasyonu başarıyla tamamlanmış olup, şimdilik sağlığım çok iyi. Kendimi iyi hissediyorum. Tahlil sonuçlarıyla birlikte tedavi ihtiyaç duyulduğunda Doktorlarımız gözetiminde devam edecektir.
 
Öncelille, hastalığımın başından beri benimle yakından ilgilenen Ev Doktorumuz Sayın Debra bey başta olmak üzere, Sayın Dr. Abdulkadir Kara hastalığımın başından beri benimle yakından ilgilenerek süreci takip etttikleri ve başarılı bir operasyonla sağlığıma kavuşmama neden olan değerli Gastro ve Endoscopie Uzmanı Doktoru Okyay Elkılıç ve ekibine, bu süreçte beni hiç yanlız bırakmayan Belçika Aydın Vakfı Başkanı Sayın Zerrin Aydın'a ve Aileme çok teşekkür ediyorum.
 
Hastane sürecinde beni telefonla bizzat arayan, sosyal medya hesaplarımız üzerinden ve e-maille sağlık ve şifa dileklerinde bulunan tüm can dostlara kalbi teşekkürler. Dostlarımız her daim kalbimizde olacak. Allah arayan soran herkesten razı olsun" dedi.
 
Belçika Aydın Haber Yayınları olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Celil Gündoğdu'ya acil şifalar diliyoruz.