BRÜKSEL BAŞKONSOLOSU ALİ BARIŞ ULUSOY'UN EŞİ ESİN ULUSOY KADIN DERNEK TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ

T.C. Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy'un eşi Esin Ulusoy, Brüksel'de hizmet veren Kadın Dernek Temsilcilerine rezidantında bir tanışma kahvaltısı verdi.

T.C. Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy'un eşi Esin Ulusoy, Brüksel'de hizmet veren Kadın Dernek Temsilcilerine rezidantında bir tanışma kahvaltısı verdi.

Brüksel'de hizmet veren kadın temsilcilerini kapıda sıcak bir şekilde karşılayan Bayan Ulusoy'a Brüksel Muavin Konsolosları Gamze Algün ve  Gizem Türkgenci Sevim'de eşlik etti.

Esin Ulusoy, davetlilerle teker teker tanışarak, davetine geldiklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bayan Ulusoy, "Bildiğiniz gibi biz kısa bir süre oldu geleli. Sizlerle bir kaç etkinlikte karşılaşmanın ötesinde daha yakından tanışma fırsatımız olmamıştı. Sizlerle daha yakından tanışmak ileride yapacağımız sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla bu kahvaltı programını düzenledik. Teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İleriki günlerde toplumumuza yararlı olabilecek bir çok çalışmayı birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum. Buraya gelmeden Sayın Ayşegül Poroy ile buradaki toplum ve sizler hakkında bilgiler edinmiştim. Kendisi 'Belçika'daki Türk toplum temsilcileri özellikle kadın temsilcileri bir büyük aile gibidir' demişti.

Bayan Poroy, 'Siz Belçika'da bir aileye gidiyorsunuz onlar çok sıcak, sosyal ve kültürel hizmetlerde bulunmaktalar. Onlardan memnun olacaksınız' demişti. Bu gün sizlerle tanıştıktan sonra Ayşegül hanımın tesbitlerinde ne kadar haklı olduğunu görmekteyim. Hepinize katılımlarınızdan desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

İkili tanışmalar, sohbetler kahvaltı boyu devam etti.

www.belcikahaber.be