BELÇİKA İKİZ ANNELERİ PLATFORMU OLUŞTURULDU

Merkezi Türkiye’de bulunan İkiz Anneleri Grubu Avrupa’da da teşkilatlanmaya başladı. Almanya, Hollanda, Fransa’ dan sonra Belçika’da da ‹İkiz Anneleri Platformu› oluşturuldu.

Merkezi Türkiye’de bulunan İkiz Anneleri Grubu Avrupa’da da teşkilatlanmaya başladı. Almanya, Hollanda, Fransa’dan sonra Belçika’da da ‹İkiz Anneleri Platformu› oluşturuldu.

Belçika’da Tuba Tanrıkulu ve Serra Erciyes’in ortak girişimiyle Schaerbeek’de bulunan ‹Pi-Anno’da bir araya gelen bir grup İkiz annesi Platform çalışmalarını deklare ederek, ‹Belçika İkiz Anneleri› adına hazırlanan pastayı birlikte kestiler.

Platform’un Geçici Başkanı Tuba Tanrıkulu ve Başkan Yardımcısı Serra Erciyes «İkiz anneleri» ve İkiz Anne Gönüllüleriyle birlikte basına görüntü verdiler.

Başkan Tanrıkulu, «İlk olarak Türkiye›de başlayan bu Platform›un Avrupa’da da teşkilatlanma kararı bizleri çok sevindirdi. Diğer Avrupa ülkelerinde de hızla bu Platfomlar oluşturuldu. Belçika ayağında ’da bizler bu proje çerçevesinde ‹Belçika İkiz Anneleri Platformu›nu oluşturmak için bir araya geldik. Amacımız İkiz ve Üçüz annelerin ve çocuklarının her türlü sorununu bilimsel, sosyal ve kültürel olarak dile getirmektir. Buradan Belçika’da yaşayan tüm İkiz ve Üçüz annelerine sesleniyoruz. Bizim Platformu’ mumuza üye olsunlar sorunlarımızı birlikte çözelim" dedi.
İletişim Tel:
Tuba Tanrıkulu 0485/81 69 08  Serra Erciyes: 0479/85 94 29

(www.ikizannelerigrubu.comwww.ikizanneleri.net.