YILDIRIM AİLESİ MEVLÜT OKUTTU

Brüksel’de en büyük organizatörlerden olan ‘Yıldırım Events’in sahibi Metin Yıldırım ve eşi Emine Yıldırım yeni işyerleri olan ‘Elit Events’in açılışı ve oğulları Eyyüp Yıldırım’ın geçirdiği kaza sonrası sağlığı için bir Mevlüt programı düzenlediler.

Mevlüt programına Schaerbeek Belediye Meclis Üyeleri Derya Aliç, Halis Kökten, Prpgram yapımcısı Rabia kaçar, Bozar Müdürü Tony Van Der Eecken, Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın, Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu, İş Kadını Gönül Candan ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Av. Des Croix de Guerre 1 1120 Bruxelles adresinde bulunan ‘Elit Event Salonu’nda gerçekleştirilen Mevlüt programında Hocalar Ömer Kılıçoğlu ve Ahmet Bayındır okudukları Kuran ve Mevlüt sonrası yeni işyerinin hayırlara vesile olması ve kaza neticesi yaralanan Eyyüp Yıldırım’ın sağlığı için dualar ettiler.

Vefat edenlerin ve şehitlerin de anıldığı programda, davetliler Metin ve Emine Yıldırım’a hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Program, davetlilere ikram edilen Mevlüt yemeğiyle son buldu.

wwwbelcikaaydinhaber.com