'AVRUPAPRESS' BİLGİN ÖZÇİFÇİ YÖNETİMİNDE YAYINDA....

Çeşitli dergi ve gazetelerde çalışan Bilgin Özçifçi kendi sitesi 'www.avrupapress.com' u kurduğunu yayınladığı bir basın duyurusu ile ilan etti. Özçifçi'nin bu konudaki mesajını sizlerle paylaşıyoruz.

Çeşitli dergi ve gazetelerde çalışan Bilgin Özçifçi kendi sitesi 'www.avrupapress.com' u kurduğunu yayınladığı bir basın duyurusu ile ilan etti.Özçifçi'nin bu konudaki mesajını sizlerle paylaşıyoruz.

~~Sevgili dostlarım AVRUPAPRESS olarak sizlerle tekrar merhaba demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Siz sevgili dostlarımızın Avrupa’da ve Dünya’da, gözü, kulağı ve sesi olacağız.

Türkiye ve Dünya’da AVRUPAPRESS habercilik alanında global bir marka olma yolunda start ’ını aldı. Belçika merkezli olarak hizmet vermeye başlayan AVRUPAPRESS internet haber sitemiz Türkiye, Belçika ve Dünya’daki, siyasetten, ekonomiye, spordan, sanata tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına takip edip siz değerli okuyucularımızın haber kaynağı olmayı hedefliyor.

AVRUPAPRESS olarak Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üyelik sürecini destekleyen, demokrasi, insan haklarına, düşünce özgürlüğü inanan hukukun üstünlüğü ilkesini benimseyen toplumun büyük bir bölümünü oluşturan sessiz çoğunluğunun sesini duyurabildiği demokratik bir düşünce platformu olmayı amaç edinmiştir.

Dünyayı ayağınıza getiren olanları verirken ilerideki günlerde olabilecekleri de dikkatinize sunan… Sanata, kültüre, edebiyata, sosyal hayat, medya ve siyaset haberleri kadar yer veren. Böyle bir site olursa ona da uğrarsınız sanıyorum.

BİLGİN ÖZÇİFCİ

-------------------------------------

Yeni yayın hayatına başlayan 'Avrupapress'i Belçika Aydın haber olarak, tebrik ediyoruz.