PNEU-LAND GENÇ KOORDİNATÖRÜ HAKKI GÜLAL: "YILLARA DAYALI TECRÜBE İLE İŞLERİMİZİ İTİNAYLA YAPMAKTAYIZ"

Yılların tecrübesine dayalı Pneu-Land Haren Şubesi Genç Koordinatörü Hakkı Gülal , Belçika'daki rol model gençlerimizden birisidir.

Belçika Türk toplumunun dinamik ve müteşebbis ruhlu gençleri, Belçika'da her sektörde var olmaya devam etmekteler.

Belçikalı Türk gençlerinin cesaretli ve yatırımcı adımları Belçikalı yöneticilerinde takdirini almakta. Babalarının, Ustalarının yanında yetişen özellikle baba meslekli gençler, edindikleri tecrübelerini başarıya dönüştürmek için çalışmaya devam ediyorlar.

Belçika'nın her bölgesinde var olan dinamik meslek sahibi gençler, açtıkları işyerleri ve mekanlarında bir taraftan geleceklerini teminat altına alırken, diğer taraftan da karınca kararınca güçleri oranında ödedikleri vergilerle Belçika ekonomisine de katkıda bulunmaktalar.

Yılların tecrübesine dayalı Pneu-Land Haren Şubesi Genç Koordinatörü Hakkı Gülal , Belçika'daki rol model gençlerimizden birisidir.

Kendisi ve çalışmaları hakkında dergimize açıklamalarda bulunan geleceğin İşadamı, Koordinatör Gülal: “Koordinatörlüğünü yaptığım şirketimiz, çalışmaları ve tecrübeleriyle oto alım-satımı, depanaj ve Lastik sektörel hizmetlerde müşterilerini memnun etmeye devam etmekte” diyerek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bir taraftan okuyor, diğer taraftan babam Tecelli Gülal'in yanında bu sektördeki çalışmaları takip edip, zaman zamanda çalışmalara katılarak, tecrübe ediniyordum. 

İlerleyen yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte bizlerde çalışma kapasitemizi genişletmeye başladık. Şuan ki aile şirketimizde İkinci el oto alım satımı, oto tamir ve bakımı, mekanik, oto lastik ve depanaj gibi işleri, tecrübeli usta ve ekiplerimizle sürdürmekteyiz.

Özellikle yolda kalan araçları yerinde mümkünse tamir ediyoruz. Eğer mümkün değilse, garajımıza getirerek, kısa sürede tamir ve onarımını yaparak, trafiğe hazırlıyoruz. 

Araçların kontrol teknik öncesi noksanlarını tamamlayarak, kontrol teknikten geçecek hale getiriyoruz. Kaliteli birinci ve ikinci el lastikleriyle de müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Genç yaşımda bana güvenerek işyerimizin Koordinatörlüğünü üstlenmeme vesile olan değerli Babam Tecelli Gülal başta olmak üzere, bu işyerimizin ilk kuruluşunda emeği geçen değerli amcalarım Hakkı Gülal ve  Mehmet Gülal'a da çok teşekkür ediyorum.Bende babamın güvenine layık olabilmek için çalışmalarımı gece gündüz sürdürmekteyim. 

Amacımız müşterilerimizin araç ve lastik sorunlarını vakit geçirmeden tamir onarımını yaparak, hazır hale getirmektir. Bunun gayreti içerisindeyiz” dedi.