AYYILDIZ SUPERMARKET GENEL KOORDİNATÖRÜ RAMAZAN KAYACI ."MÜŞTERİLERİMİZE KALİTELİ ÜRÜNLERİ, EKONOMİK FİYATLARLA SUNMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Belçika'nın Sint-Niklaas yerleşim yerinde son derece geniş ve güzel bir süpermarketi hizmete sokan "˜AYYILDIZ SÜPERMARKET' Genel Koordinatörü Genç İşadamı Ramazan Kayacı, kendisi ve çalışmaları hakkında "˜Belçika Aydın Haber'e şu açıklamalarda bulundu:

Belçika genelinde yaşayan genç Belçikalı Türk gençler hem toplumlarına, hem de Belçika’ya umut vermekteler.

Büyük babalarının maden işçileri olarak geldiği Belçika’da, günümüzde her sektörde başarılı çalışmalara imza atan tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz.

Gençlerimiz cesaretli adımlarıyla hem kendi işlerini kurmaktalar, hem de diğer gençlere de isdihtam yaratmaktalar. Belçika Türk toplumuna mensup gençlerin Belçika’ya uyum ve her alandaki atılımları ise, Belçikalı yöneticilerin dikkatinden kaçmıyor. Yönetici kadrolar, Belçikalı Türk gençlerinin bu başarılarını takdirle karşılamaktalar.

Belçika’nın Sint-Niklaas yerleşim yerinde son derece geniş ve güzel bir süpermarketi hizmete sokan ‘AYYILDIZ SÜPERMARKET’ Genel Koordinatörü Genç İşadamı Ramazan Kayacı, kendisi ve çalışmaları hakkında ‘Belçika Aydın Haber’e şu açıklamalarda bulundu:

“Ben şuan Belçika Sint-Niklaas’da yaşayan bir ailenin çocuğuyum. Ben 2001 yılı Anves doğumluyum. Babam Hurşit Kayacı ilk olarak fırıncılık üzerine iş yaptı daha sonra İnşaat sektöründe bir müddet çalıştı. Daha sonra 2004 yılında Hamme’de restaurant açtı.

Babam daha sonra, 2006 senesinde Sint-Niklaas’da Fırıncılık üzerine iş yapmaya başladı. Daha sonra 2009 yılında fırınımızın karşısında Market açarak, hizmete devam etti. Ben bir taraftan okurken, diğer taraftan da açmış olduğumuz Fırın ve Market’de küçük yaşlardan beri çalışarak tecrübe ediniyordum.

Edindiğim tecrübelerden sonra Sint-Niklaas Parklaan caddesi üzerine büyük mağazaların olduğu yerde 600 metrekare alanda bu yeni Süper marketimiz ‘Ayyıldız Süpermarketi’  açarak müşterilerimize hizmete devam ediyoruz. Otoparkı ve çeşitli reyonların yer aldığı mağazamız hijyenik bir ortamda müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Müşteri potansiyelimiz Türk ve diğer uluslara mensup insanlardan oluşmakta. Yeni kaliteli ürünlerimizi sağlıklı ortamlarda müşterilerimize sunmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşim Özgür Kayacı ile birlikte bu işletmeyi yönetmekteyiz. Bizlere güvenerek, böylesi güzel bir mekanı bizlere hazırlayan babamız Hurşit Kayacı’ya ayrıca çok teşekkür ediyoruz.

Ürünlerimiz Türkiye, Belçika ve diğer Avrupa ülkelerinden temin etmekteyiz. Gen kardeşlerime tavsiyem tecrübe edindikleri işleri cesaretle ve kendilerine olan özgüvenle yapsınlar. Ne yaparlarsa yapsınlar yapacakları her işi iyi bir eğitimle yapsınlar işin ciddiyeti ve yasal sorumlulukları çerçevesinde yapsınlar.

Bu güzel ülkenin eğitim imkanlarından yararlanarak, iyi bir şekilde kendilerini yetiştirerek, hem kendi toplumlarına hem de Belçika’da yaşayan diğer tüm toplumlara karşı saygılı olsunlar. Yapacakları çalışma ve katkılarla Belçika ekonomisine de yararlı bir şekilde katkıda bulunsunlar. Bu vesileyle tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.