RADYO GAR , DEPREMZEDELER YARARINA ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Radyo gar sahibi ve başarılı sunucusu Zana Eminli Acar ve sponsor arkadaşları depremzedeler yararına güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Radyo Gar sahibi ve başarılı sunucusu Zana Eminli Acar ve sponsor arkadaşları depremzedeler yararına güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler.
Brüksel’in en büyük parkı Park Josaphat’ta bulunan ‘La Laiteire’ mekanda gerçekleşen yardım kampanyasına herkes kendi imkanları dahilinde getirdikleri ürünleri pazarlayarak, katkıda bulundular.
Üzüntülü ve ağırlaştırılmış müziklerle sahne alan yerel sanatçılar, smyledikleri türkü ve şarkılarla katkıda bulundular.

Organizatör Zana Gargara önceden ilan edilen Radyo Gar’ın birinci yılını ‘Karoke’ olarak düzenlediklerini, ancak ülkemizde meydana gelen depremler nedeniyle o program iptal edildi. Arkadaşlarla görüşerek bu programın yardım kampanyası şeklinde yapılması için karar alındı. Bu programı bu vesileyle yapıyoruz. Amacımız hem bir arada olmak, hem de depremzelere bir katkıda bulunmaktır. Bu programımıza katılan sanatçılar, STK temsilcileri ve tüm davetlilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Zana Eminli Acar kendi Facebook hesabından ise duygularını şu şekilde dile getirdi:

“Biz dün gece yine çok güzel bir şey başardık. Hüznümüzü, üzüntümüzü, millet olarak başımıza gelen felaketi nasıl atlatırızla ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Kimimiz hazırladığı tatlısıyla, pişirdiği yemeğiyle, kimimiz yazdığı kitabıyla, kimimiz hazırladığı balonuyla, kimimiz satış için getirdiği oyuncağı ve kramponuyla, kimimiz duygulara tercüman olan içimize dokunan müziğiyle ve hepimiz yüreğimizle ORADAYDIK!

Deprem’de hayatları başlarına yıkılan kardeşlerimize yaptığımız fiziksel yardımları bir meblağa dönüştürüp, onlara biraz olsun katkımız olsun istedik. Etkinliğimizde 3700 Euro para toplandı, 590’ını mekana ödedikten sonra, geri kalan 3110 Euro’yu Afad ve Ahbap’a yatıracağız.
Katkıda bulunan eş dost tüm gönüllüler siz gerçekten CANSINIZ! İyi ki varsınız.

Bu süreçte olumsuz eleştiri ve görüşleri olanların yardımları desteklemiyorlarsa da en azından engel olmamak adına paylaşımlarında daha hassas ve düşünceli olmaya davet ediyorum.
Yürüdüğümüz yollar farklı olabilir ama, ulaştığımız yer aynı: VATANDAKİ YÜREKLERDİR
Gelen, gelemeyen herkese teşekkürler.
Katkıda bulunan firmalara teşekkür ediyorum:
Sweety Cake Cafe, Lale pide, Sıla Tur, La Laiteire, Yeni Meyhane, Radyo Gar
Herkesin sosyal medya hesabına ulaşamadım, affola” dedi.