DEPREMZEDELER YARARINA KONSER VERECEKLER...

18 Mart'ta Bruksel'de Neo-Apostolik Kilisesi'nde (Avenue Franz Guillaume 80, 1140 Evere) Ahbap yararına Gözde Sevdir - Keman, Aykut Durşen- Kontrabas ve Merve Mersinligil - Piyano'nun sahne alacağı klasik müzik konserinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

18 Mart’ta Bruksel’de Neo-Apostolik Kilisesi’nde (Avenue Franz Guillaume 80, 1140 Evere) Ahbap yararına Gözde Sevdir - Keman, Aykut Durşen- Kontrabas ve Merve Mersinligil - Piyano’nun sahne alacağı klasik müzik konserinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. 

Türkiye ve Suriye’de yaşanan deprem felaketinde zor durumda kalan insalara yardim için düzenlenen gecede ülkemizden de gelen ezgileri dinleme imkanı bulacaksınız. 12 yaş altındaki çocukların girişinin ücretsiz olduğu gecede aynı zamanda çocukların çocuklara yardımı amacı ile oyuncak ve çocuk kitabı bağışları da toplanacaktır.

Giriş ücreti en az 20 euro olup daha çok bağışta  bulunmak isteyen hayırseverlerin rezervasyon sırasında katılacak kişi sayısını  bildirmeleri rica olunur.

Rezervasyon için “HELP TURKEY” açıklaması ile IBAN : DE96 3702 0500 0013 1415 16 hesabına transfer yapılması gerekmektedir.