NOSTALJİ MÜZİK İLE ZAMANA YOLCULUK YAPTILAR

Belçika Türk toplumunun öncü kadın derneklerinden olan 'Turkish Lady Derneği' Başkanı Derya Aliç'in başarılı organizasyonuyla Belçika Türk toplumunun sanat ruhlu insanı Sanatsever Rahman Çolak ibirlikte çok güzel bir Nostalji müzik programına imza attılar.

Belçika Türk toplumunun öncü kadın derneklerinden olan 'Turkish Lady Derneği'  Başkanı Derya Aliç'in başarılı organizasyonuyla Belçika Türk toplumunun sanat ruhlu insanı Sanatsever Rahman Çolak ibirlikte çok güzel bir Nostalji müzik programına imza attılar.

Rahman Öolak Çok sevdiği pikap ile 20-30-40 yıl öncesi sanatçılarına ait plak setinden çaldığı müziklerle davetlileri zamana yolculuğa çıkardı adeta.

'Turkish Lady Derneği'nin Active Dernek salonunda gerçekleştirdiği nostalji konsere Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Saint Josse Belediye Başkan yardımcısı Dorah Ilunga, siyasiler ve kadın ağırlıklı müzikseverler katıldı.

Geçmişin en önemli sanatçılarından olan Dalida, Alain Delon, Barış Manço, Orhan Gencebay ve daha birçok sanatçının eserlerinin yer aldığı büyük ve 45’lik plaklarından çalınan şarkılara davetlilerde zaman zaman eşlik ederek, nostalji bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Başkan Derya Aliç'ten bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyen davetliler, Aliç'in şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

www.belcikaaydinhaber.com