'TURKISH LADY DERNEĞİ'NDEN DERGİMİZ 'BELÇİKA AYDIN HABER'E NEZAKET ZİYARET

Belçika Türk Toplumunun tanınmış ilk Kadın derneklerinden olan ve 20 yıldan beri hizmet veren 'Turkish Lady Derneği'nden 'Belçika Aydın Haber' dergimize nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Belçika Türk Toplumunun tanınmış ilk Kadın derneklerinden olan ve 20 yıldan beri hizmet veren 'Turkish Lady Derneği'nden 'Belçika Aydın Haber' dergimize nezaket ziyareti gerçekleştirildi. 

Belçika Türk toplumunun ilk Kadın derneklerinden olan 'Turkish Lady Derneği' Kurucu ve Başkanı Derya Aliç ve Yönetim Kurulu üyeleri dergimiz Yayın merkezini ziyaret ederek, 'Belçika Aydın Vakfı Başkanımız Zerrin Aydın ve 'Belçika Aydın Haber' yayınlar grubu Genel Yayın Yönetmenimiz Celil Gündoğdu'ya çalışmalarından dolayı başarı dileklerinde bulundular.

Refakatinde Şerife Şahan, Memnune Urfalı, Ummuhan Göktaş, Aysun Çıblak ve Nehir Sönmez ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunan Turkish Lady Başkanı Derya Aliç : "Belçika Aydın Vakfı Başkanı Sayın Zerrin Aydın ve 'Belçika Aydın Haber' Genel yayın Yönetmeni Sayın Celil Gündoğdu, öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için, şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.

Basın her toplum için önemli bir hizmettir. Siz de toplumumuzu bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve haberlerinizle bir nevi kamu hizmeti vermektesiniz. Sizleri '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle, ziyaret etmeyi düşünüyorduk. Nasip bugüneymiş. Derneğimizi kurduğumuz 2004 yılından, 2024 yılına kadar yaptığımz tüm etkinliklerimizin büyük bölümünü 20 yıldan beri, çıkardığınız dergilerde ve sitenizden haber olarak değerlendirdiniz. Öncelikle bu hizmetlerinizden dolayı,  'Belçika Aydın Vakıfı' Başkanı Sayın Zerrin Aydın ve Genel Yayın Yönetmeni Sayın Celil Gündoğdu size şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Yayınlarınızı takip ediyor başarılı çalışmalarınızı takdir ediyoruz.  '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' vesilesiyle geçmiş gününüzü bir kez daha tebrik ediyoruz. Sıcak misafirperverleğinizden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın'da yaptığı konuşmada : "Öncelikle hoş geldiniz. Sayın Başkan Derya Aliç, nazik ziyaretiniz için şahsınız ve yönetim kurulu arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyoruz. Belçika Türk toplumunun özellikle kadınlarına, çocuklarına  tüm vatandaşlara verdiğiniz yararlı hizmetlerden dolayı sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

Bizler 'Belçika Aydın Haber' olarak sizlerle birlikte tüm Belçika Türk toplumuna basın hizmeti vermekteyiz. Uzun yıllardan beri 'Turkish Lady' derneğinin yararlı çalışmalarını yakından takip ediyor ve mutlu bir şekilde etkinliklerinizi haberleştiriyoruz. Bu vesileyle, hizmetinizin 20. yılını tebrik ediyor şahsınızda tüm 'Turkish Lady'  camiasına başarılar diliyoruz" dedi.

www.belcikaaydinhaber.com