EHLİBEYT MUHİBİ KADİR ŞAHBAZ VEFATININ 27. YILINDA ANILDI

EHLİBEYT MUHİBİ Emirdağ Karacalar Köyü manevi önderlerinden, Ehlibeyt Muhibi olan Merhum Kadir Şahbaz, vefatının 27. yıldönümünde Belçika Brüksel'de bulunan Erenler Derneği’nde anıldı.

EHLİBEYT MUHİBİ Emirdağ Karacalar Köyü manevi önderlerinden, Ehlibeyt Muhibi  olan  Merhum Kadir Şahbaz,  vefatının 27. yıldönümünde Belçika Brüksel'de bulunan Erenler Derneği’nde anıldı.

Her yıl geleneksel olarak anılan ve ihsan yemeği verilen programa merhumun oğlu Erenler Derneği Onursal Başkanı, Halil Şahbaz ev sahipliği yaptı.

Babası Rahmetli Kadir Şahbaz adına Dernek merkezindeki anma ve ihsan yemeği programına ağırlıklı olarak Afyonkarahisar/Emirdağ Karacalar köyü sakinleri, Brüksel'de yaşayan Ehl-i Beyt dostları ve komşular katıldı.

Kuran-ı Kerimden ayetlerin okunmasıyla başlayan programda Onursal Başkan Halil Şahbaz tüm davetlilerine teşekkür etti.

Şahbaz, "Bu gün burada rahmetli Babam Kadir Şahbaz adına verdiğimiz ihsan yemeğinde bir araya geldik. Yemeğimize teşriflerinizden dolayı mutlu oldum. Bizleri onurlandırdınız. Siz can dostlarımız ve komşularımızla bir sofra etrafında olmak güzel bir duygu. Yüce Allah'tan tüm şehitlerimize ve merhum babamla birlikte, vefat eden tüm yakınlarımıza rahmet diliyorum afiyet olsun" dedi.

Sıcak bir ortamda gerşekleşen ihsan yemeği hayır dualarla son buldu.

Belçika Aydın Haber olarak, Ehlibeyt dünyamızın manevi önderlerinden olan merhum Kadir Şahbaz’ı saygı ve rahmetle anıyor, Erenler Derneği Onursal Başkanı Halil Şahbaz şahsında tüm camiasına, başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

www.belcikaydinhaber.com